• Skriv ut

Jobba hos oss

Vill du jobba för ett gott liv?

Trivas, växa, påverka - om att jobba i Landstinget Kronoberg

Se filmen där några av våra medarbetare berättar om varför de trivs så bra i Landstinget Kronoberg!

Se filmen


 Bild på op-personal

Trivas, växa och påverka

Bekanta ansikten i korridorer och i personalmatsalar, möjlighet att påverka och en känsla av att bli sedd. Samtidigt får du chansen att göra karriär, prova nya arbetsuppgifter eller forska. Landstinget Kronoberg är tillräckligt litet för att du ska kunna vara unik, men också tillräckligt stort för att ge dig chansen att utvecklas – både som människa och i din yrkesroll.

Vi vill att våra medarbetare ska tycka det är roligt att gå till jobbet, och att arbetsplatsen ska erbjuda trivsel, trygghet och roliga utmaningar.

Att jobba i landstinget är att jobba för livet. Det innebär möten med människor i livets alla skeden. 

Stolta kronobergare

Landstinget Kronoberg är geografiskt detsamma som Kronobergs län, som ligger mitt i Småland. Vi är ett av landets minsta landsting, men är det gäller resultat och kvalitet ligger vi ofta bland de främsta i nationella jämförelser.

Landstinget Kronoberg strävar efter ständiga förbättringar och ökad kvalitet i det vi gör. Vårt mål är att vara ett kvalitetsstyrt landsting. Smålänningar är ju kända för sin förmåga att hitta "kluriga" lösningar på problem. Den förmågan vill vi värna om!

Vi gör gott

Ett gott liv i ett livskraftigt län. Så lyder vår vision. Att bota och lindra är självklara uppgifter för sjukvården. En lika viktigt uppgift för oss är att förebygga ohälsa, sjukdom och lidande så långt som möjligt. Genom hälsosatsningen "Det goda livet" försöker vi på olika sätt inspirera kronobergarna till att satsa på sin hälsa – och leva ett gott liv. 

Kronoberg ligger mitt i en entreprenörsregion med småföretagande och framåtanda. Här finns kreativitet, framtidstro och livskraft!

Det goda livet

Vårt län är känt för bland annat glas och möbler, skog och sjöar, röda stugor, Ikea, Christina Nilsson och Carl von Linné. Men Kronoberg är mycket mer än så. Här finns till exempel ett blomstrande musikliv och ett rikt kulturliv som erbjuder något för alla: teater, museer, konst och film. Det finns många möjligheter till friluftsliv, naturupplevelser och idrott.


Se våra lediga jobb på Facebook!

Landstinget Kronoberg har en Facebook-applikation där du hittar alla våra lediga jobb, och dessutom kan beställa en prenumeration på utannonserade jobb hos oss.

Adress till Facebook-appen: apps.facebook.com/landstingetkronoberg


Uppdaterad av: Kristina Jordevik 2014-07-21 10:49